Η έκδοση του σελιδομετρητή (browser) που χρησιμοποιείτε
είναι παλιά και δεν υποστηρίζεται από το My Account του www.novacyprus.com

Απαιτείται εγκατάσταση ενός από τους ακόλουθους σελιδομετρητές :

Internet Explorer έκδοση 9 ή μεταγενέστερη

Mozilla Firefox έκδοση 3 ή μεταγενέστερη

Google Chrome έκδοση 10 ή μεταγενέστερη

Opera έκδοση 12 ή μεταγενέστερη


Επιστροφή στο www.novacyprus.com

Συχνές ερωτήσεις

Σύνδεση

Έχω ξεχάσει το username μου τι πρέπει να κάνω;

Αν έχεις ξεχάσει το username σου, τότε κάνε click στο link “> Ξέχασες το όνομα χρήστη;” και συμπλήρωσε τα στοιχεία που θα σου ζητηθούν. Αφού πατήσεις το κουμπί “Συνέχεια”, τότε το username σου θα σταλεί με SMS στο κινητό τηλέφωνο που έχεις δηλώσει ως τηλέφωνο επικοινωνίας.

Έχω ξεχάσει το password μου τι πρέπει να κάνω;

Αν έχεις ξεχάσει τον κωδικό χρήστη σου, τότε κάνε click στο link “Ξέχασα τον κωδικό χρήστη” και συμπλήρωσε τα στοιχεία που θα σου ζητηθούν. Αφού πατήσεις το κουμπί “Συνέχεια”, τότε ένας νέος προσωρινός κωδικός χρήστη θα σταλεί με SMS στο κινητό τηλέφωνο που έχεις δηλώσει ως τηλέφωνο επικοινωνίας. Συμπλήρωσε τον κωδικό αυτόν στο πεδίο “Παλαιός κωδικός χρήστη”, ώστε να επαληθευθεί η ταυτότητά σου και ακολούθως, δημιούργησε έναν νέο κωδικό χρήστη.Αν έχεις ξεχάσει τον κωδικό χρήστη σου, τότε κάνε click στο link “Ξέχασα τον κωδικό χρήστη” και συμπλήρωσε τα στοιχεία που θα σου ζητηθούν. Αφού πατήσεις το κουμπί “Συνέχεια”, τότε ένας νέος προσωρινός κωδικός χρήστη θα σταλεί με SMS στο κινητό τηλέφωνο που έχεις δηλώσει ως τηλέφωνο επικοινωνίας. Συμπλήρωσε τον κωδικό αυτόν στο πεδίο “Παλαιός κωδικός χρήστη”, ώστε να επαληθευθεί η ταυτότητά σου και ακολούθως, δημιούργησε έναν νέο κωδικό χρήστη.Αν έχεις ξεχάσει τον κωδικό χρήστη σου, τότε κάνε click στο link “Ξέχασα τον κωδικό χρήστη” και συμπλήρωσε τα στοιχεία που θα σου ζητηθούν. Αφού πατήσεις το κουμπί “Συνέχεια”, τότε ένας νέος προσωρινός κωδικός χρήστη θα σταλεί με SMS στο κινητό τηλέφωνο που έχεις δηλώσει ως τηλέφωνο επικοινωνίας. Συμπλήρωσε τον κωδικό αυτόν στο πεδίο “Παλαιός κωδικός χρήστη”, ώστε να επαληθευθεί η ταυτότητά σου και ακολούθως, δημιούργησε έναν νέο κωδικό χρήστη.

Γιατί θα πρέπει να αλλάξω τον προσωρινό κωδικό χρήστη;

Ο προσωρινός κωδικός που έλαβες στο κινητό εξυπηρετεί για την ταυτοποίηση του κάθε χρήστη. Μόλις επιβεβαιωθεί ότι η αίτηση έχει όντως γίνει από τον κάτοχο του κινητού τηλεφώνου θα πρέπει να δημιουργήσεις έναν νέο προσωπικό κωδικό χρήστη για να εισέρχεσαι στο my account.